Πολιτική Αλλαγών

ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ & ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΓΟΡΑ!

Αγαπητέ Πελάτη,

Η ομάδα του valitsa.com σας ευχαριστεί για την αγορά σας. Ωστόσο επειδή θέλουμε να είστε πάντα ικανοποιημένοι από τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε, σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος. Για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας πριν προβείτε στην  επιστροφή του προϊόντος.

Προϋποθέσεις Αλλαγής Προϊόντος

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από εσάς.

  • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται άθικτο (να μην έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια, να μην έχει φορεθεί και χρησιμοποιηθεί και να μην έχει πλυθεί), δηλαδή χωρίς καμία φθορά η ελάττωμα (ως ελάττωμα μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που ενδεχομένως φέρει το προϊόν της επιστροφής). Σε διαφορετική περίπτωση το προϊόν δεν μπορεί να γίνει δεκτό και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του προβλήματος.
  • Τα προϊόντα Βazzar δεν αλλάζονται, δηλαδή προϊόντα με έκπτωση -50% και άνω.
  • Τα προϊόντα σε έκπτωση αλλάζουν μόνο με προϊόντα σε έκπτωση.
  • Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος, εσείς θα χρεωθείτε το κόστος των μεταφορικών της  επιστροφή και η επιχείρηση το κόστος της νέας αποστολής.
  • Σε περίπτωση δεύτερης (2ης) αλλαγής τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής (αν υπάρχουν) επιβαρύνουν εσάς.
  • Στην σπάνια  περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, μιας και προχωράμε σε ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων μας πριν σας αποσταλούν,  προχωράτε στην  επιστροφή τους προϊόντος μόνο με την Γενική Ταχυδρομική με δική μας χρέωση.
  • Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών προκειμένου να προβείτε στην διαδικασία αλλαγής, σας δίνεται ή δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν σε άριστη κατάσταση. Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος  στο επιστρεφόμενο προϊόν ενημερώνεται το σύστημα μας για το πιστωτικό υπόλοιπο σας ίσο της αξίας του επιστρεφόμενου προϊόντος. Το πιστωτικό ποσό μπορείτε να το χρησιμοποιείστε χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό, για επόμενη αγορά σας! Το κόστος μεταφορικών της νέας αποστολής χρεώνεται στην επιχείρηση.
  • Οι αλλαγές σε Κύπρο και Εξωτερικό επιβαρύνουν τον πελάτη.

Είμαστε στην διάθεση σας να σας ενημερώσουμε και να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις παραπάνω διαδικασίες μέσω email: info@valitsa.com ή  μέσω τηλεφώνου: +30 210 6890055.

Η διεύθυνση αποστολής είναι: Λεωφ. Πεντέλης 77-79 χαλάνδρι, Τηλ.: +30 210 6890055

Σας ευχαριστούμε,
Με εκτίμηση valitsa.com

X